MalaysianUnderwater.com (MUW) • View topic - Buka Posa/TT session

Buka Posa/TT session

Organize your events, meetings or get together here

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#91  Postby bobo » Sun Oct 08, 2006 12:58 am

untuk semua divers...wa jemput la...tak kenal pun wa jemput bagi kenal.. jembalang laut dia punya bakal presiden hahahah...

ala sakai pun orang...datang je, kat situ lagi teruk dari sakai ada... datang je..cakap saya divers, nak kenal2... cakap je kawan bobo...

ko beli popia tepi jalan tu pun ok gak bawak hehehe

pah nak pujuk masuk jadi ahli...hehehe
bobo
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#92  Postby bobo » Sun Oct 08, 2006 12:59 am

ape lagi kawan2 semua..lepas pot luck kita main judi la..holemaster jadi tekong/banker..dia kan pandai kira2 ni..tak pon kita bakar je building tuh..ape kata semua..setujukah anda menyahut seruan patriotic?!


ha kalau ni presiden dia sekarang memang tahi.... abih dive main jodi punya.... hahaha. boleh la ko join dia tapir...
bobo
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#93  Postby flying_tapir » Sun Oct 08, 2006 1:02 am

muehehe.cara cara..mmg inilah semangat yg kita cari..semangat mengejar pintu2 syurga..ok bro..wa beli kambing hitam sekor..kita buat sesuatu yek..mueheh ;)
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#94  Postby bobo » Sun Oct 08, 2006 1:10 am

muehehe.cara cara..mmg inilah semangat yg kita cari..semangat mengejar pintu2 syurga..ok bro..wa beli kambing hitam sekor..kita buat sesuatu yek..mueheh ;)



bole je, kambing hitam yang tanduk sebelah..musti cun punya...

expdiver nak bawak awek cun... bwk je..takut ko balik ngan awek lain plak... hahaha
bobo
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#95  Postby flying_tapir » Sun Oct 08, 2006 1:17 am

jgn balik ngan awek gua da bro..karang tetukar susah..muahah..tapi kalau nak tukaq..boleh aja..keh keh keh..jgn marah bro..melawak..takleh melawak kita telan biawak ye.. ;D
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#96  Postby admin » Sun Oct 08, 2006 2:38 pm

Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak......
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


muahhahah george boleh je takde masalah ...tapi aku ambik sekepala RM 50++ menu bihun dan laksa sahaja  ;D ;D ;D
admin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#97  Postby anas » Sun Oct 08, 2006 7:15 pm

Takpe, rm50/kepala  pun aku sanggup bayar.
anas
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#98  Postby SeaDemon » Sun Oct 08, 2006 11:33 pm

Takpe, rm50/kepala  pun aku sanggup bayar.


Nak tau satu aje...ada parking space tak?
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#99  Postby flying_tapir » Mon Oct 09, 2006 12:30 am

kalau takde parking bro..soh je sesapa diver takde keja jaga parking..jadi jokey..wey, bukan gua arrr!! ;D
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#100  Postby george » Mon Oct 09, 2006 4:05 am

Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak......
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


muahhahah george boleh je takde masalah ...tapi aku ambik sekepala RM 50++ menu bihun dan laksa sahaja  ;D ;D ;D



50 hinggit ++...????!!!! :o Baik kite gi kat Restoran Puteri kat depan umah ko tu jer....at least situ pun baru Rm45++ and parking pun banyak... ;D

Alah aku kidding jer tapi kalo ko serious nak buat gak aku on jer.....! ;)
george
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#101  Postby expdiver » Mon Oct 09, 2006 10:38 am

:o awek?? oiii tu kakak gue lah!! nak tukar akak tak boleh lerrr.....

anyway kata bawak makanan sendiri, semenjak bila kena RM 50???
biar betol???  :-? :-?
expdiver
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#102  Postby bobo » Mon Oct 09, 2006 1:37 pm

:o awek?? oiii tu kakak gue lah!! nak tukar akak tak boleh lerrr.....

anyway kata bawak makanan sendiri, semenjak bila kena RM 50???
biar betol???  :-? :-?



ni nak wat kat rumah jembalang, kat Coral free, bwk makann sendiri je...
bobo
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#103  Postby flying_tapir » Mon Oct 09, 2006 7:29 pm

kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/
Last edited by flying_tapir on Mon Oct 09, 2006 7:29 pm, edited 1 time in total.
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#104  Postby SeaDemon » Mon Oct 09, 2006 10:23 pm

kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/


Lagi elok dari lu minum darah putih Holemaster kekekekek :o :P ;D
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#105  Postby flying_tapir » Mon Oct 09, 2006 11:01 pm

darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#106  Postby HoleMaster » Tue Oct 10, 2006 12:06 am

kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/


Lagi elok dari lu minum darah putih Holemaster kekekekek :o :P ;D


At least darah putih aku banyak protein bai ;D
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#107  Postby HoleMaster » Tue Oct 10, 2006 12:07 am

darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D


betul lah gua dah kering ni...tak cukup air masin...bile nak dive ni? :o
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#108  Postby flying_tapir » Tue Oct 10, 2006 12:43 am

ermmm..gua tunggu lu je sifu..u lead i follow..
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#109  Postby dorzmfadzlin » Tue Oct 10, 2006 10:37 am

kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/


Lagi elok dari lu minum darah putih Holemaster kekekekek :o :P ;D


At least darah putih aku banyak protein bai ;D


Silap silap takyah pakai oksigen bile dive...Darah Holemaster banyak air mixture tu :o
dorzmfadzlin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#110  Postby HoleMaster » Tue Oct 10, 2006 11:18 am

kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/


Lagi elok dari lu minum darah putih Holemaster kekekekek :o :P ;D


At least darah putih aku banyak protein bai ;D


Silap silap takyah pakai oksigen bile dive...Darah Holemaster banyak air mixture tu :o


Ello brader, lu ingat gua ikan? ;D
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#111  Postby narong » Tue Oct 10, 2006 11:51 am

laa bukan ikan rupanye ;D wa ingat lu anjing laut le bai  ;) tak pun platipus :o muahahaha..
snafu, long time no see  :) watsup dude..  :-?
narong
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#112  Postby flying_tapir » Tue Oct 10, 2006 2:24 pm

uish..holemaster bukan platipus..salamander la..baru ade darjat....tol tak bro.. ;D
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#113  Postby HoleMaster » Tue Oct 10, 2006 5:47 pm

uish..holemaster bukan platipus..salamander la..baru ade darjat....tol tak bro.. ;D


salamander? tak kot...gue manusia biasa bai ;D
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#114  Postby flying_tapir » Tue Oct 10, 2006 6:15 pm

uish..holemaster bukan platipus..salamander la..baru ade darjat....tol tak bro.. ;D


salamander? tak kot...gue manusia biasa bai ;D



jgn marah bro..gua gurau..ehehe..diorang ni mmg..ade ke patut.manusia biasa la.. ;D
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#115  Postby dorzmfadzlin » Fri Oct 13, 2006 2:01 pm

uish..holemaster bukan platipus..salamander la..baru ade darjat....tol tak bro.. ;D


salamander? tak kot...gue manusia biasa bai ;D



jgn marah bro..gua gurau..ehehe..diorang ni mmg..ade ke patut.manusia biasa la.. ;D



Nanti raye mintak maaf yek ;)
dorzmfadzlin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#116  Postby ziber » Fri Oct 13, 2006 2:16 pm

darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D


betul lah gua dah kering ni...tak cukup air masin...bile nak dive ni? :o


laa... apa susah2 lu ngan hollowman kan biasa pegi dive pd hari raya  ;D  ;D  ;D
ziber
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#117  Postby dorzmfadzlin » Fri Oct 13, 2006 2:23 pm

darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D


betul lah gua dah kering ni...tak cukup air masin...bile nak dive ni? :o


laa... apa susah2 lu ngan hollowman kan biasa pegi dive pd hari raya  ;D  ;D  ;D


Tu mesti hari hari dapat makan baulu ikan  ;D ;D
dorzmfadzlin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#118  Postby flying_tapir » Sun Oct 15, 2006 5:54 pm

darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D


betul lah gua dah kering ni...tak cukup air masin...bile nak dive ni? :o


laa... apa susah2 lu ngan hollowman kan biasa pegi dive pd hari raya  ;D  ;D  ;D


Tu mesti hari hari dapat makan baulu ikan  ;D ;D



bukan BAULU la bro BAUDIA IKAN.. ;D
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#119  Postby dorzmfadzlin » Wed Oct 25, 2006 1:01 pm

Chet...sampai raye dah  ni...takde pun buka posa session...Holemaster organize MUW open house session plak la macam ni..
dorzmfadzlin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#120  Postby GOD » Fri Oct 27, 2006 8:45 pm

What r we waiting for ... OPEN HOUSE AT RASTA

Narong ... is all good brudder, we meet up next week ya.

;D
GOD
 
Topic author

Previous

Return to Events & Meetings

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests