MalaysianUnderwater.com (MUW) • View topic - Buka Posa/TT session

Buka Posa/TT session

Organize your events, meetings or get together here

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#61  Postby ziber » Tue Oct 03, 2006 11:41 am

Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(


Kitaorang postpone to nextweek....we'll keep u updated ;)



so any news yet? kene carik tempat yg strategik sket kalau nak buat masa weekday sbb skrg ni, jln pergh jem nak mampus!!!!  8-)
ziber
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#62  Postby LaraCroft » Tue Oct 03, 2006 12:03 pm

Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(


Kitaorang postpone to nextweek....we'll keep u updated ;)



so any news yet? kene carik tempat yg strategik sket kalau nak buat masa weekday sbb skrg ni, jln pergh jem nak mampus!!!!  8-)


ehemm.. Ziber..

Kuala Lumpur nie.. Jalan mane yang tak jem?? Bagi tau kat cheq sikit.. Pusin sini jem.. pusin sana jem..
Heheh..
LaraCroft
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#63  Postby Jim » Tue Oct 03, 2006 12:42 pm

apa kata.... dari buka posa kita tukarkan ke bersahur....... jalan gerenti tak jem... :) :)
Jim
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#64  Postby ziber » Tue Oct 03, 2006 12:51 pm

Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(


Kitaorang postpone to nextweek....we'll keep u updated ;)


so any news yet? kene carik tempat yg strategik sket kalau nak buat masa weekday sbb skrg ni, jln pergh jem nak mampus!!!!  8-)


ehemm.. Ziber..

Kuala Lumpur nie.. Jalan mane yang tak jem?? Bagi tau kat cheq sikit.. Pusin sini jem.. pusin sana jem..
Heheh..



heh heh... i know... but it jez seems unusually jammed than the previous years.... :P
ziber
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#65  Postby dorzmfadzlin » Tue Oct 03, 2006 1:28 pm

apa kata.... dari buka posa kita tukarkan ke bersahur....... jalan gerenti tak jem... :) :)


Gua stuju ngan brader Jim..time bukak pose isap rokok pening kepale :) tapi takde kueh kueh yang lazat. Hmmm

Mr Master..planning awal awal sket..baru takde jem

Ziber S.Alam takde tempat sempoiker?
dorzmfadzlin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#66  Postby ziber » Tue Oct 03, 2006 2:16 pm

::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D
ziber
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#67  Postby SeaDemon » Tue Oct 03, 2006 4:23 pm

::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D


Aku tau McD Section 2. Situ awekz ramai.
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#68  Postby HoleMaster » Wed Oct 04, 2006 2:22 pm

::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D


Aku tau McD Section 2. Situ awekz ramai.


situ banyak Kg.Com bai....aku nak macam dlm friendster ko bley?
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#69  Postby SeaDemon » Wed Oct 04, 2006 2:28 pm

::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D


Aku tau McD Section 2. Situ awekz ramai.


situ banyak Kg.Com bai....aku nak macam dlm friendster ko bley?


Bley...jom kita projek
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#70  Postby chunut » Wed Oct 04, 2006 8:54 pm

nak makan2 buke pose freestyle aja atau nak amik yg buffet style.
McD sec3 tu selalu penuh la time buka, nak kene book seawal jam 530ptg..

paling senang pi ngeteh je around 1030pm or 11pm.
chunut
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#71  Postby ziber » Fri Oct 06, 2006 11:06 am

::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D


Aku tau McD Section 2. Situ awekz ramai.


situ banyak Kg.Com bai....aku nak macam dlm friendster ko bley?


Bley...jom kita projek


projek?  :o projek apa tuh? bole join ka? nih projek masa bulan posa je ke?  :P

ps : takkan nak makan mcd je, demon nak blj tuh  ::)
ziber
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#72  Postby SeaDemon » Fri Oct 06, 2006 12:08 pm

projek?  :o projek apa tuh? bole join ka? nih projek masa bulan posa je ke?  :P

ps : takkan nak makan mcd je, demon nak blj tuh  ::)


bulan yg posa bai...nak wa belanja? boley...kita suruh narong bayau
Last edited by SeaDemon on Fri Oct 06, 2006 12:08 pm, edited 1 time in total.
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#73  Postby nazimkecik » Fri Oct 06, 2006 4:17 pm

woiii pundek buka posa tak ajak aku..cibett... 8-)
nazimkecik
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#74  Postby SeaDemon » Fri Oct 06, 2006 6:38 pm

woiii pundek buka posa tak ajak aku..cibett... 8-)


Diorang aje pergi semalam...wa tak pergi pun. Nanti la kita pergi spa. Bukak posa kat sana. Holemaster mesti nak ikut. Nak tengok kot-kot ada lobang boleh masuk kat dalam jacuzzi.  ;D
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#75  Postby flying_tapir » Fri Oct 06, 2006 10:42 pm

jadi ke bebuka ni..gua blur gila ni..jgn la tinggalkan gua bebuka sorang2 kat umah..tolong la bro2..gua la diver terpinggir terakhir..dah pupus da ni..
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#76  Postby george » Sat Oct 07, 2006 12:34 am

Sekarang ni ape criter Mr HoleMaster? Jangan lah sampai nak Raya pun still tak dapat tempat weh....! Within this few days aku bleh join, my next flt on the 17th nanti kalo tak kene call-up la this weekend...!
Aku suggest everyone of us come up with a place to buka puasa and we leave it up to Senior Moderator to decide when...amacam semua? Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak...Just joking boss...
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)
george
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#77  Postby flying_tapir » Sat Oct 07, 2006 12:58 am

pot luck besh besh..ana sokong..
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#78  Postby flying_tapir » Sat Oct 07, 2006 12:59 am

muahaha..aku cam di jemput je..keh keh keh..sowy..muka tembok.. ;)
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#79  Postby HoleMaster » Sat Oct 07, 2006 1:06 am

Sekarang ni ape criter Mr HoleMaster? Jangan lah sampai nak Raya pun still tak dapat tempat weh....! Within this few days aku bleh join, my next flt on the 17th nanti kalo tak kene call-up la this weekend...!
Aku suggest everyone of us come up with a place to buka puasa and we leave it up to Senior Moderator to decide when...amacam semua? Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak...Just joking boss...
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


Btw we had a small gathering yesterday at Rahsia (sorry but u were working) but if u want formal one for all MUW members, we could organise. Just suggest the name and place :)
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#80  Postby flying_tapir » Sat Oct 07, 2006 1:11 am

aloh..bro zarir tak ajak pong..ye la..wa kan outcasted diver.. :'(
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#81  Postby george » Sat Oct 07, 2006 3:03 am

Aisey man, aku missed la ni....takpe then, aku ngan taps jer lah buat pot luck...aku bawak roti jala ngan nasi briyani, ko bawak pe plak flying taps? :-?
george
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#82  Postby flying_tapir » Sat Oct 07, 2006 6:33 am

ermm..kita lepak kat jasema la.makan nasi goreng jasema ngan pizza jasema..rasa kari mamak..muahah..gila la captain..
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#83  Postby dorzmfadzlin » Sat Oct 07, 2006 12:42 pm

Sekarang ni ape criter Mr HoleMaster? Jangan lah sampai nak Raya pun still tak dapat tempat weh....! Within this few days aku bleh join, my next flt on the 17th nanti kalo tak kene call-up la this weekend...!
Aku suggest everyone of us come up with a place to buka puasa and we leave it up to Senior Moderator to decide when...amacam semua? Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak...Just joking boss...
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


Umah hollowman....cantik gak tuh..baru sempoi  :D

George, aku rase potluck to ok tapi takut nanti sampai nanti tinggal tupperware aje ;D ;D ;D
Last edited by dorzmfadzlin on Sat Oct 07, 2006 12:46 pm, edited 1 time in total.
dorzmfadzlin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#84  Postby SeaDemon » Sat Oct 07, 2006 2:47 pm

Sekarang ni ape criter Mr HoleMaster? Jangan lah sampai nak Raya pun still tak dapat tempat weh....! Within this few days aku bleh join, my next flt on the 17th nanti kalo tak kene call-up la this weekend...!
Aku suggest everyone of us come up with a place to buka puasa and we leave it up to Senior Moderator to decide when...amacam semua? Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak...Just joking boss...
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


Ada tempat parking ke rumah dia? Kereta banyak sangat
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#85  Postby flying_tapir » Sat Oct 07, 2006 6:18 pm

umah sape..umah sape??..nak itut..nak itut..pot luck..nape pot luck wa rase bunyi mcm pork????... :-?
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#86  Postby bobo » Sat Oct 07, 2006 10:04 pm

kalau dah tak tau mana nak p jom ke sini aku jemput korang. at least we talk the same language...

Hello CoRal members & Friends,

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN to all muslims.

We would like to have Berbuka Puasa Gathering..Pot luck ok...Bring your own food..CoRal will only provide drinks and some foodsss...

Date: 11 October 2006 (Wednesday)
Venue: Secret Reef Art & Gallery, 51, Jalan Penaga, Bukit Bandaraya 59100 Bangsar, KL

Please call Nik at 012-2719317 or Ina (cute babe) at 012-2958151 to confirm your attendance latest by 10 Oct for reservation purpose.

Hope to see all of you there...and we can plan for our next dive trip...

MALAYSIAN CORAL REEF CONSERVATION SOCIETY
(Persatuan Pemuliharaan Terumbu Karang Malaysia)
No 51, Jalan Penaga, Bukit Bandaraya,
59100 Bangsar, Kuala Lumpur
Tel/ Fax: +603-20958151
Email: info_coralmalaysia@yahoo.com
www.coralmalaysia.com
bobo
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#87  Postby bobo » Sat Oct 07, 2006 10:04 pm

umah sape..umah sape??..nak itut..nak itut..pot luck..nape pot luck wa rase bunyi mcm pork????... :-?


pork tu macam kari alagapas la pedass...
bobo
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#88  Postby expdiver » Sat Oct 07, 2006 10:31 pm

kalau dah tak tau mana nak p jom ke sini aku jemput korang. at least we talk the same language...

Hello CoRal members & Friends,

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN to all muslims.

We would like to have Berbuka Puasa Gathering..Pot luck ok...Bring your own food..CoRal will only provide drinks and some foodsss...

Date: 11 October 2006 (Wednesday)
Venue: Secret Reef Art & Gallery, 51, Jalan Penaga, Bukit Bandaraya 59100 Bangsar, KL

Please call Nik at 012-2719317 or Ina (cute babe) at 012-2958151 to confirm your attendance latest by 10 Oct for reservation purpose.

Hope to see all of you there...and we can plan for our next dive trip...

MALAYSIAN CORAL REEF CONSERVATION SOCIETY
(Persatuan Pemuliharaan Terumbu Karang Malaysia)
No 51, Jalan Penaga, Bukit Bandaraya,
59100 Bangsar, Kuala Lumpur
Tel/ Fax: +603-20958151
Email: info_coralmalaysia@yahoo.com
www.coralmalaysia.com


ini untuk for forum members or all divers???
nak bawak awek cun boleh??? jangan ada yang potong stim sudah!!!
expdiver
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#89  Postby flying_tapir » Sun Oct 08, 2006 12:52 am

ermmm..makanan nak bwk ape ek?..wa tak reti kalau formal2 ni..wa sakai umah panjang  bro..bukan ke diver semua kita main hentam je ke??..
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#90  Postby flying_tapir » Sun Oct 08, 2006 12:57 am

ape lagi kawan2 semua..lepas pot luck kita main judi la..holemaster jadi tekong/banker..dia kan pandai kira2 ni..tak pon kita bakar je building tuh..ape kata semua..setujukah anda menyahut seruan patriotic?!
flying_tapir
 
Topic author

PreviousNext

Return to Events & Meetings

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests

cron