MalaysianUnderwater.com (MUW) • View topic - Buka Posa/TT session

Buka Posa/TT session

Organize your events, meetings or get together here

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#31  Postby anas » Mon Sep 25, 2006 10:28 pm

Hmm..  that's good to know  8-)

"Dan Dialah Allah yang menundukkan laut (untukmu), agar kamu dapat memakan daripadanya daging yang segar (ikan), dan kamu mengeluarkan dari lautan itu perhiasan yang kamu pakai; dan kamu melihat bahtera berlayar padanya, dan supaya kamu mencari (keuntungan) dari kurniaNya, dan supaya kamu bersyukur. an-Nahl:14.
anas
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#32  Postby Jim » Tue Sep 26, 2006 11:20 am

weihh guaa on ... lara cakap kat dewan felda murah .. parking pun senang ...
aku tak kisah mana2 pun boleh ..insyallah .. :P


Lu? Are you sure mana2 pun boleh? Kalau gua cakap bukak puasa di Perhentian Is. boleh tak? hari Sabtu. tak kerja. Kita go off on Friday night. After 4pm dive, just nice, buka puasa kat kampung nelayan.. ?


menarik gak cadangan sheik ni....
Jim
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#33  Postby SEASIR » Tue Sep 26, 2006 11:33 am

Tok bulih nok ghoyak lagi ko.....mano nok jumpa untuk berbuko dan bagi setengohnya untuk memadu kasih.......heheheheh :o

felda ko fekra ko aku tok kisoh.......pak sheik dah ofer kat perhentiann....
SEASIR
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#34  Postby rinaaz » Tue Sep 26, 2006 12:19 pm

:P bila nk bebuka ni ? event ner bila ?  ;)
rinaaz
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#35  Postby HoleMaster » Tue Sep 26, 2006 1:42 pm

:P bila nk bebuka ni ? event ner bila ?  ;)


This sat 30/9...venue still tengah discuss...any suggestion?
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#36  Postby bobo » Tue Sep 26, 2006 1:57 pm

:P bila nk bebuka ni ? event ner bila ?  ;)


This sat 30/9...venue still tengah discuss...any suggestion?


yang hartamas tu tak jadi ke..?? kita p rumah jembalang laut je la, sambil tolong angkut barang kita makan boke pose...  ;D
bobo
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#37  Postby Jim » Tue Sep 26, 2006 2:13 pm

:P bila nk bebuka ni ? event ner bila ?  ;)


This sat 30/9...venue still tengah discuss...any suggestion?



yo Hole Master aka Tuan Lobang..... hang set je lah the place by thursday...
Jim
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#38  Postby HoleMaster » Tue Sep 26, 2006 3:29 pm

:P bila nk bebuka ni ? event ner bila ?  ;)


This sat 30/9...venue still tengah discuss...any suggestion?



yo Hole Master aka Tuan Lobang..... hang set je lah the place by thursday...


Aku set kat Hartamas Sq...We go early then can book place
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#39  Postby SeaDemon » Tue Sep 26, 2006 3:58 pm

:P bila nk bebuka ni ? event ner bila ?  ;)


This sat 30/9...venue still tengah discuss...any suggestion?


yang hartamas tu tak jadi ke..?? kita p rumah jembalang laut je la, sambil tolong angkut barang kita makan boke pose...  ;D


Aku kasi Hacks Hitam 2 kupang sorang
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#40  Postby admin » Tue Sep 26, 2006 8:18 pm

hehhee 2 kupang mana cukup .. nak makan ramai ... alang2 oder 2 tiga gantang ... ;D ;D
admin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#41  Postby admin » Tue Sep 26, 2006 8:21 pm

30hb ni aku tak leh la. Aku bukak posa kat rumah Tun Hanif Omar. Dia nak belajar diving kot.


Ko ajak je bapak kau join ngan kitaorang...baru boleh belajo banyak pasal diving ;)


cool gak tuh mana la nak tau kut2 TUN boleh join  ;D
Last edited by admin on Tue Sep 26, 2006 8:23 pm, edited 1 time in total.
admin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#42  Postby admin » Tue Sep 26, 2006 8:25 pm

weihh guaa on ... lara cakap kat dewan felda murah .. parking pun senang ...
aku tak kisah mana2 pun boleh ..insyallah .. :P


Lu? Are you sure mana2 pun boleh? Kalau gua cakap bukak puasa di Perhentian Is. boleh tak? hari Sabtu. tak kerja. Kita go off on Friday night. After 4pm dive, just nice, buka puasa kat kampung nelayan.. ?


no prob bro ... tapi dengan syarat asianetcom sponsor amacam?? ada brani?? ;D ;D ;D
admin
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#43  Postby katakpink » Tue Sep 26, 2006 8:32 pm

Memang sesuai sgt.....Asia Netcom sponsor!!! Disokong 100%
katakpink
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#44  Postby SeaDemon » Tue Sep 26, 2006 8:51 pm

30hb ni aku tak leh la. Aku bukak posa kat rumah Tun Hanif Omar. Dia nak belajar diving kot.


Ko ajak je bapak kau join ngan kitaorang...baru boleh belajo banyak pasal diving ;)


cool gak tuh mana la nak tau kut2 TUN boleh join  ;D


Tun takut diving. Dia tak reti berenang.
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#45  Postby SeaDemon » Tue Sep 26, 2006 8:52 pm

Memang sesuai sgt.....Asia Netcom sponsor!!! Disokong 100%


aku ON aje kalau Asia Netcom sponsor...tapi Hollowman kata kalau gi Perhentian, dia takkan posa ;D
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#46  Postby Jim » Wed Sep 27, 2006 9:17 am

Memang sesuai sgt.....Asia Netcom sponsor!!! Disokong 100%


aku ON aje kalau Asia Netcom sponsor...tapi Hollowman kata kalau gi Perhentian, dia takkan posa ;D


...kalu gi perhentian kira musafir... tak yah posa...
Jim
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#47  Postby bobo » Wed Sep 27, 2006 5:52 pm

...kalu gi perhentian kira musafir... tak yah posa...


kena ganti la..
bobo
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#48  Postby SeaDemon » Wed Sep 27, 2006 6:26 pm

...kalu gi perhentian kira musafir... tak yah posa...


hari bergerak aje musafir...
SeaDemon
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#49  Postby Jim » Wed Sep 27, 2006 8:22 pm

...kalu gi perhentian kira musafir... tak yah posa...


kena ganti la..


....hari ganti tu leh buat another buka posa session lak.....
Jim
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#50  Postby flying_tapir » Thu Sep 28, 2006 10:17 pm

hye brother brother..me wanna join can ka?...
flying_tapir
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#51  Postby HoleMaster » Fri Sep 29, 2006 1:32 am

boleh join...the dates postponed to weekday...nanti ape2hal aku update k
HoleMaster
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#52  Postby SEASIR » Fri Sep 29, 2006 9:03 am

jiwa rasa gelora......
tapi tiada berguna.....
ingat boleh joint u all semua......
sebab hari senin dah kena pulang KB semula........
gua tak tau pasal apa.......
semua tempat berbuka tidak terbuka....
dikatakan sudah penuh semuanya......
fully book adanya.....
terlambat sedikit inilah padahnya....
ramai sangat yang berpuasa.....
sehingga aku tak berupaya mencari tempat berbuka....
Alhamdullilah aku redha.........
sebab dimana-mana aku bisa berbuka....
baik di restoran atau jalan raya......
puas......seteguk air, waktu berbuka.....
inilah bulan RAMADHAN yang mulia......
aku redha seadanya.........
SeaSir hambaNya.....
kamu semua pun begitu jua......
BALAAA..........
bahkan yaaa....
semuaaaa......
mengakui keesaanNYa.....
SEASIR
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#53  Postby anas » Fri Sep 29, 2006 9:26 am

aku juga tumpang sedih, wahai Seasir.
Engkau datang dari jauh kerana nak berbuka dgn kita, tapi kita pulak tukar ke weekdays...
anas
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#54  Postby Jim » Fri Sep 29, 2006 9:45 am

..... SeaSir.... call aku nanti....
Jim
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#55  Postby SEASIR » Fri Sep 29, 2006 10:33 am

ulik mayang.............

Yang daraaaaaat......
Balik Ke daraaaaaaaaaaattt.....
Yang Lauuuuuuut......
Balik ke Lauuuuuuuuuuuuttt.....

seasir dah lama di darat....
hari senin balik ke lauut.....

thankslah......jika ada majlis berbuka kecil2lan bagi ahli MUW, sementera seasir di darat ni.....

siapalah si seasir.....hanya melukut di tepian gantang MUW.
:'(
SEASIR
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#56  Postby katakpink » Sat Sep 30, 2006 5:58 pm

Ish..ish...meleleh air liur gua dengar Seasir merintih....kesian....sesiapa yang masih single tapi nak berteman masa berbuka sila hubungi seasir ni.. :'(
katakpink
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#57  Postby SEASIR » Sat Sep 30, 2006 10:07 pm

Thanks katak pink.............besok dah ada yang tolong temankan....biarlah tak ramai tapi taklah kesipian dan kesorangan..........

mailah join sekali.... ;)
SEASIR
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#58  Postby george » Sun Oct 01, 2006 12:01 pm

Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(
george
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#59  Postby anas » Sun Oct 01, 2006 1:02 pm

Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(


George, what time is the 'barge' leaving tonight?
anas
 
Topic author

Re: Buka Posa/TT session

Post Number:#60  Postby HoleMaster » Sun Oct 01, 2006 5:35 pm

Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(


Kitaorang postpone to nextweek....we'll keep u updated ;)
HoleMaster
 
Topic author

PreviousNext

Return to Events & Meetings

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron