Page 4 of 4

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 12:58 am
by bobo
untuk semua divers...wa jemput la...tak kenal pun wa jemput bagi kenal.. jembalang laut dia punya bakal presiden hahahah...

ala sakai pun orang...datang je, kat situ lagi teruk dari sakai ada... datang je..cakap saya divers, nak kenal2... cakap je kawan bobo...

ko beli popia tepi jalan tu pun ok gak bawak hehehe

pah nak pujuk masuk jadi ahli...hehehe

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 12:59 am
by bobo
ape lagi kawan2 semua..lepas pot luck kita main judi la..holemaster jadi tekong/banker..dia kan pandai kira2 ni..tak pon kita bakar je building tuh..ape kata semua..setujukah anda menyahut seruan patriotic?!


ha kalau ni presiden dia sekarang memang tahi.... abih dive main jodi punya.... hahaha. boleh la ko join dia tapir...

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 1:02 am
by flying_tapir
muehehe.cara cara..mmg inilah semangat yg kita cari..semangat mengejar pintu2 syurga..ok bro..wa beli kambing hitam sekor..kita buat sesuatu yek..mueheh ;)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 1:10 am
by bobo
muehehe.cara cara..mmg inilah semangat yg kita cari..semangat mengejar pintu2 syurga..ok bro..wa beli kambing hitam sekor..kita buat sesuatu yek..mueheh ;)



bole je, kambing hitam yang tanduk sebelah..musti cun punya...

expdiver nak bawak awek cun... bwk je..takut ko balik ngan awek lain plak... hahaha

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 1:17 am
by flying_tapir
jgn balik ngan awek gua da bro..karang tetukar susah..muahah..tapi kalau nak tukaq..boleh aja..keh keh keh..jgn marah bro..melawak..takleh melawak kita telan biawak ye.. ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 2:38 pm
by admin
Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak......
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


muahhahah george boleh je takde masalah ...tapi aku ambik sekepala RM 50++ menu bihun dan laksa sahaja  ;D ;D ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 7:15 pm
by anas
Takpe, rm50/kepala  pun aku sanggup bayar.

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 11:33 pm
by SeaDemon
Takpe, rm50/kepala  pun aku sanggup bayar.


Nak tau satu aje...ada parking space tak?

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Mon Oct 09, 2006 12:30 am
by flying_tapir
kalau takde parking bro..soh je sesapa diver takde keja jaga parking..jadi jokey..wey, bukan gua arrr!! ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Mon Oct 09, 2006 4:05 am
by george
Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak......
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


muahhahah george boleh je takde masalah ...tapi aku ambik sekepala RM 50++ menu bihun dan laksa sahaja  ;D ;D ;D



50 hinggit ++...????!!!! :o Baik kite gi kat Restoran Puteri kat depan umah ko tu jer....at least situ pun baru Rm45++ and parking pun banyak... ;D

Alah aku kidding jer tapi kalo ko serious nak buat gak aku on jer.....! ;)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Mon Oct 09, 2006 10:38 am
by expdiver
:o awek?? oiii tu kakak gue lah!! nak tukar akak tak boleh lerrr.....

anyway kata bawak makanan sendiri, semenjak bila kena RM 50???
biar betol???  :-? :-?

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Mon Oct 09, 2006 1:37 pm
by bobo
:o awek?? oiii tu kakak gue lah!! nak tukar akak tak boleh lerrr.....

anyway kata bawak makanan sendiri, semenjak bila kena RM 50???
biar betol???  :-? :-?



ni nak wat kat rumah jembalang, kat Coral free, bwk makann sendiri je...

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Mon Oct 09, 2006 7:29 pm
by flying_tapir
kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Mon Oct 09, 2006 10:23 pm
by SeaDemon
kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/


Lagi elok dari lu minum darah putih Holemaster kekekekek :o :P ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Mon Oct 09, 2006 11:01 pm
by flying_tapir
darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 12:06 am
by HoleMaster
kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/


Lagi elok dari lu minum darah putih Holemaster kekekekek :o :P ;D


At least darah putih aku banyak protein bai ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 12:07 am
by HoleMaster
darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D


betul lah gua dah kering ni...tak cukup air masin...bile nak dive ni? :o

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 12:43 am
by flying_tapir
ermmm..gua tunggu lu je sifu..u lead i follow..

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 10:37 am
by dorzmfadzlin
kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/


Lagi elok dari lu minum darah putih Holemaster kekekekek :o :P ;D


At least darah putih aku banyak protein bai ;D


Silap silap takyah pakai oksigen bile dive...Darah Holemaster banyak air mixture tu :o

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 11:18 am
by HoleMaster
kepada semua diver2, kita bwk sorang sekor kambing hitam..kita sembelih thn minum darah sempena bebuka..muehehe..sigh..sesatkah daku?? :-/


Lagi elok dari lu minum darah putih Holemaster kekekekek :o :P ;D


At least darah putih aku banyak protein bai ;D


Silap silap takyah pakai oksigen bile dive...Darah Holemaster banyak air mixture tu :o


Ello brader, lu ingat gua ikan? ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 11:51 am
by narong
laa bukan ikan rupanye ;D wa ingat lu anjing laut le bai  ;) tak pun platipus :o muahahaha..
snafu, long time no see  :) watsup dude..  :-?

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 2:24 pm
by flying_tapir
uish..holemaster bukan platipus..salamander la..baru ade darjat....tol tak bro.. ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 5:47 pm
by HoleMaster
uish..holemaster bukan platipus..salamander la..baru ade darjat....tol tak bro.. ;D


salamander? tak kot...gue manusia biasa bai ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 10, 2006 6:15 pm
by flying_tapir
uish..holemaster bukan platipus..salamander la..baru ade darjat....tol tak bro.. ;D


salamander? tak kot...gue manusia biasa bai ;D



jgn marah bro..gua gurau..ehehe..diorang ni mmg..ade ke patut.manusia biasa la.. ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 13, 2006 2:01 pm
by dorzmfadzlin
uish..holemaster bukan platipus..salamander la..baru ade darjat....tol tak bro.. ;D


salamander? tak kot...gue manusia biasa bai ;D



jgn marah bro..gua gurau..ehehe..diorang ni mmg..ade ke patut.manusia biasa la.. ;D



Nanti raye mintak maaf yek ;)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 13, 2006 2:16 pm
by ziber
darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D


betul lah gua dah kering ni...tak cukup air masin...bile nak dive ni? :o


laa... apa susah2 lu ngan hollowman kan biasa pegi dive pd hari raya  ;D  ;D  ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 13, 2006 2:23 pm
by dorzmfadzlin
darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D


betul lah gua dah kering ni...tak cukup air masin...bile nak dive ni? :o


laa... apa susah2 lu ngan hollowman kan biasa pegi dive pd hari raya  ;D  ;D  ;D


Tu mesti hari hari dapat makan baulu ikan  ;D ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 15, 2006 5:54 pm
by flying_tapir
darah putih holemaster..muahaha..bukan ke abg moderator kita tuh kering..tak cukup darah.. ;D


betul lah gua dah kering ni...tak cukup air masin...bile nak dive ni? :o


laa... apa susah2 lu ngan hollowman kan biasa pegi dive pd hari raya  ;D  ;D  ;D


Tu mesti hari hari dapat makan baulu ikan  ;D ;D



bukan BAULU la bro BAUDIA IKAN.. ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Wed Oct 25, 2006 1:01 pm
by dorzmfadzlin
Chet...sampai raye dah  ni...takde pun buka posa session...Holemaster organize MUW open house session plak la macam ni..

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 27, 2006 8:45 pm
by GOD
What r we waiting for ... OPEN HOUSE AT RASTA

Narong ... is all good brudder, we meet up next week ya.

;D