Page 3 of 4

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 03, 2006 11:41 am
by ziber
Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(


Kitaorang postpone to nextweek....we'll keep u updated ;)



so any news yet? kene carik tempat yg strategik sket kalau nak buat masa weekday sbb skrg ni, jln pergh jem nak mampus!!!!  8-)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 03, 2006 12:03 pm
by LaraCroft
Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(


Kitaorang postpone to nextweek....we'll keep u updated ;)



so any news yet? kene carik tempat yg strategik sket kalau nak buat masa weekday sbb skrg ni, jln pergh jem nak mampus!!!!  8-)


ehemm.. Ziber..

Kuala Lumpur nie.. Jalan mane yang tak jem?? Bagi tau kat cheq sikit.. Pusin sini jem.. pusin sana jem..
Heheh..

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 03, 2006 12:42 pm
by Jim
apa kata.... dari buka posa kita tukarkan ke bersahur....... jalan gerenti tak jem... :) :)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 03, 2006 12:51 pm
by ziber
Sedih siut dengar ko merintih cam tuh....aku nak join ko tapi malam ni aku kene anta mat2 bangla balik kampung...diorg pun lagi sedih gak tuh...dah lame tak balik kampung!

HoleMaster, nih ape criter sekarang? Bukan senang aku nak pose weh...sekali sekala aku dapat sebab nak bukak pose ngan korang event cancel la plak.....! :(


Kitaorang postpone to nextweek....we'll keep u updated ;)


so any news yet? kene carik tempat yg strategik sket kalau nak buat masa weekday sbb skrg ni, jln pergh jem nak mampus!!!!  8-)


ehemm.. Ziber..

Kuala Lumpur nie.. Jalan mane yang tak jem?? Bagi tau kat cheq sikit.. Pusin sini jem.. pusin sana jem..
Heheh..



heh heh... i know... but it jez seems unusually jammed than the previous years.... :P

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 03, 2006 1:28 pm
by dorzmfadzlin
apa kata.... dari buka posa kita tukarkan ke bersahur....... jalan gerenti tak jem... :) :)


Gua stuju ngan brader Jim..time bukak pose isap rokok pening kepale :) tapi takde kueh kueh yang lazat. Hmmm

Mr Master..planning awal awal sket..baru takde jem

Ziber S.Alam takde tempat sempoiker?

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 03, 2006 2:16 pm
by ziber
::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Tue Oct 03, 2006 4:23 pm
by SeaDemon
::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D


Aku tau McD Section 2. Situ awekz ramai.

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 2:22 pm
by HoleMaster
::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D


Aku tau McD Section 2. Situ awekz ramai.


situ banyak Kg.Com bai....aku nak macam dlm friendster ko bley?

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 2:28 pm
by SeaDemon
::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D


Aku tau McD Section 2. Situ awekz ramai.


situ banyak Kg.Com bai....aku nak macam dlm friendster ko bley?


Bley...jom kita projek

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Wed Oct 04, 2006 8:54 pm
by chunut
nak makan2 buke pose freestyle aja atau nak amik yg buffet style.
McD sec3 tu selalu penuh la time buka, nak kene book seawal jam 530ptg..

paling senang pi ngeteh je around 1030pm or 11pm.

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 11:06 am
by ziber
::) tak tahulah bro, aku pun kurang ariff gak pasal tempat2 yg sempoi kat shah alam nih...
nak kasi muat satu MUW kat stadium boleh lah kot, tp ada tempat jual makanan jer, temapt nak makan kene buat sendiri  ;D


Aku tau McD Section 2. Situ awekz ramai.


situ banyak Kg.Com bai....aku nak macam dlm friendster ko bley?


Bley...jom kita projek


projek?  :o projek apa tuh? bole join ka? nih projek masa bulan posa je ke?  :P

ps : takkan nak makan mcd je, demon nak blj tuh  ::)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 12:08 pm
by SeaDemon
projek?  :o projek apa tuh? bole join ka? nih projek masa bulan posa je ke?  :P

ps : takkan nak makan mcd je, demon nak blj tuh  ::)


bulan yg posa bai...nak wa belanja? boley...kita suruh narong bayau

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 4:17 pm
by nazimkecik
woiii pundek buka posa tak ajak aku..cibett... 8-)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 6:38 pm
by SeaDemon
woiii pundek buka posa tak ajak aku..cibett... 8-)


Diorang aje pergi semalam...wa tak pergi pun. Nanti la kita pergi spa. Bukak posa kat sana. Holemaster mesti nak ikut. Nak tengok kot-kot ada lobang boleh masuk kat dalam jacuzzi.  ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 10:42 pm
by flying_tapir
jadi ke bebuka ni..gua blur gila ni..jgn la tinggalkan gua bebuka sorang2 kat umah..tolong la bro2..gua la diver terpinggir terakhir..dah pupus da ni..

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 12:34 am
by george
Sekarang ni ape criter Mr HoleMaster? Jangan lah sampai nak Raya pun still tak dapat tempat weh....! Within this few days aku bleh join, my next flt on the 17th nanti kalo tak kene call-up la this weekend...!
Aku suggest everyone of us come up with a place to buka puasa and we leave it up to Senior Moderator to decide when...amacam semua? Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak...Just joking boss...
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 12:58 am
by flying_tapir
pot luck besh besh..ana sokong..

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 12:59 am
by flying_tapir
muahaha..aku cam di jemput je..keh keh keh..sowy..muka tembok.. ;)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 1:06 am
by HoleMaster
Sekarang ni ape criter Mr HoleMaster? Jangan lah sampai nak Raya pun still tak dapat tempat weh....! Within this few days aku bleh join, my next flt on the 17th nanti kalo tak kene call-up la this weekend...!
Aku suggest everyone of us come up with a place to buka puasa and we leave it up to Senior Moderator to decide when...amacam semua? Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak...Just joking boss...
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


Btw we had a small gathering yesterday at Rahsia (sorry but u were working) but if u want formal one for all MUW members, we could organise. Just suggest the name and place :)

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 1:11 am
by flying_tapir
aloh..bro zarir tak ajak pong..ye la..wa kan outcasted diver.. :'(

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 3:03 am
by george
Aisey man, aku missed la ni....takpe then, aku ngan taps jer lah buat pot luck...aku bawak roti jala ngan nasi briyani, ko bawak pe plak flying taps? :-?

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 6:33 am
by flying_tapir
ermm..kita lepak kat jasema la.makan nasi goreng jasema ngan pizza jasema..rasa kari mamak..muahah..gila la captain..

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 12:42 pm
by dorzmfadzlin
Sekarang ni ape criter Mr HoleMaster? Jangan lah sampai nak Raya pun still tak dapat tempat weh....! Within this few days aku bleh join, my next flt on the 17th nanti kalo tak kene call-up la this weekend...!
Aku suggest everyone of us come up with a place to buka puasa and we leave it up to Senior Moderator to decide when...amacam semua? Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak...Just joking boss...
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


Umah hollowman....cantik gak tuh..baru sempoi  :D

George, aku rase potluck to ok tapi takut nanti sampai nanti tinggal tupperware aje ;D ;D ;D

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 2:47 pm
by SeaDemon
Sekarang ni ape criter Mr HoleMaster? Jangan lah sampai nak Raya pun still tak dapat tempat weh....! Within this few days aku bleh join, my next flt on the 17th nanti kalo tak kene call-up la this weekend...!
Aku suggest everyone of us come up with a place to buka puasa and we leave it up to Senior Moderator to decide when...amacam semua? Aku suggest umah Moderator himself...Hollowman...kwak kwak kwak...Just joking boss...
Kat dewan serbaguna Tmn Tun tu and kite buat lah pot-luck style...just a suggestion... ;)


Ada tempat parking ke rumah dia? Kereta banyak sangat

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 6:18 pm
by flying_tapir
umah sape..umah sape??..nak itut..nak itut..pot luck..nape pot luck wa rase bunyi mcm pork????... :-?

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 10:04 pm
by bobo
kalau dah tak tau mana nak p jom ke sini aku jemput korang. at least we talk the same language...

Hello CoRal members & Friends,

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN to all muslims.

We would like to have Berbuka Puasa Gathering..Pot luck ok...Bring your own food..CoRal will only provide drinks and some foodsss...

Date: 11 October 2006 (Wednesday)
Venue: Secret Reef Art & Gallery, 51, Jalan Penaga, Bukit Bandaraya 59100 Bangsar, KL

Please call Nik at 012-2719317 or Ina (cute babe) at 012-2958151 to confirm your attendance latest by 10 Oct for reservation purpose.

Hope to see all of you there...and we can plan for our next dive trip...

MALAYSIAN CORAL REEF CONSERVATION SOCIETY
(Persatuan Pemuliharaan Terumbu Karang Malaysia)
No 51, Jalan Penaga, Bukit Bandaraya,
59100 Bangsar, Kuala Lumpur
Tel/ Fax: +603-20958151
Email: info_coralmalaysia@yahoo.com
www.coralmalaysia.com

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 10:04 pm
by bobo
umah sape..umah sape??..nak itut..nak itut..pot luck..nape pot luck wa rase bunyi mcm pork????... :-?


pork tu macam kari alagapas la pedass...

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sat Oct 07, 2006 10:31 pm
by expdiver
kalau dah tak tau mana nak p jom ke sini aku jemput korang. at least we talk the same language...

Hello CoRal members & Friends,

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN to all muslims.

We would like to have Berbuka Puasa Gathering..Pot luck ok...Bring your own food..CoRal will only provide drinks and some foodsss...

Date: 11 October 2006 (Wednesday)
Venue: Secret Reef Art & Gallery, 51, Jalan Penaga, Bukit Bandaraya 59100 Bangsar, KL

Please call Nik at 012-2719317 or Ina (cute babe) at 012-2958151 to confirm your attendance latest by 10 Oct for reservation purpose.

Hope to see all of you there...and we can plan for our next dive trip...

MALAYSIAN CORAL REEF CONSERVATION SOCIETY
(Persatuan Pemuliharaan Terumbu Karang Malaysia)
No 51, Jalan Penaga, Bukit Bandaraya,
59100 Bangsar, Kuala Lumpur
Tel/ Fax: +603-20958151
Email: info_coralmalaysia@yahoo.com
www.coralmalaysia.com


ini untuk for forum members or all divers???
nak bawak awek cun boleh??? jangan ada yang potong stim sudah!!!

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 12:52 am
by flying_tapir
ermmm..makanan nak bwk ape ek?..wa tak reti kalau formal2 ni..wa sakai umah panjang  bro..bukan ke diver semua kita main hentam je ke??..

Re: Buka Posa/TT session

PostPosted: Sun Oct 08, 2006 12:57 am
by flying_tapir
ape lagi kawan2 semua..lepas pot luck kita main judi la..holemaster jadi tekong/banker..dia kan pandai kira2 ni..tak pon kita bakar je building tuh..ape kata semua..setujukah anda menyahut seruan patriotic?!