Switch to full style
Organize your events, meetings or get together here
Topic locked

Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 11:56 am

Dear All,

I suggest that we have a buka posa or TT session for forumers during this Ramadhan. What say u?

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 11:58 am

...can oso but weekend laa... working days vely the jam...

Oso suggest u organise it..hehehehe

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 12:01 pm

Aku tada hal....

First i suggest the venue: Hartamas Square, since can accomodate alot of ppl

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 12:12 pm

...can oso but weekend laa... working days vely the jam...

Oso suggest u organise it..hehehehe


Sebab tu aku suggest lunch. Weekdays aku susah sikit. Tengah dalam process pindah rumah.

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 12:41 pm

bagus cadangan ini.....like Jim said....buat weekend laa.....

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 1:09 pm

eh jim, wa pun mau berbuka puasa. ok ka?hehe

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 1:10 pm

tunggu kawe ghatek......buka posa rama...rama....kawe ke Kl 28hb ni... kita buat 30hb september hari sabtu.... molek benarlah tu..... ::)

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 1:37 pm

30 sept would be ok for me...yang lain?...btw this bukak posa/dinner/tt session...so yang non muslim bley join...so evo apa lagi join la.... ; ;) ;) ;)

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 1:40 pm

Okay ppl i'll start the list first for 30 Sept (Sat) at Hartamas Sq. Other suggestions are also welcome but depends on majority. The purpose is "Sessi Berkenalan with MUW Members"

30 Sept, Hart Sq:\
1. HoleMaster

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 1:41 pm

1. HoleMaster
2. Sheik

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 2:34 pm

Eloklah tu, majlis suai kenal dan majlis berbuka puasa sekali...... kalau dapat solat tarawikh sekali.

1. HoleMaster
2. Sheik
3. SeaSir

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 2:40 pm

1. HoleMaster
2. Sheik
3. SeaSir
4. Jim

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 3:41 pm

boke pose kat genting pun ok pe...sah kureng orang hehehe... masjid pun ada. besor gak mesjid dia.

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 4:05 pm

boke pose kat genting pun ok pe...sah kureng orang hehehe... masjid pun ada. besor gak mesjid dia.


bobo.. ni bobo utusan ka?

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 4:21 pm

iye

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 4:51 pm

iye


ko tak pegi tempat adrin ke? bebudak ni semua nak pegi ship wreck kapas tuh. aku tak tau lak ko member bebudak kat sini.

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 5:13 pm

tak..bulan pose beb...

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 5:14 pm

boke pose kat genting pun ok pe...sah kureng orang hehehe... masjid pun ada. besor gak mesjid dia.


Murah pun murah...paling mahal rasanya RM42++. KL paling murah RM58++ kat Corus Hotel tempat orang jual artis dulu.

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 5:42 pm

....nak lagi murah, restoran bestari, limau nipis,.....

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 5:54 pm

aiseh jim..kau teman katak pink buka ke?

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 5:59 pm

so sabtu ni on ka??? i hope to be there kalu takde apa apa!!

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 6:00 pm

...kalu aku tak teman, nanti nangis tak berlagu....

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 6:25 pm

30hb ni aku tak leh la. Aku bukak posa kat rumah Tun Hanif Omar. Dia nak belajar diving kot.

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 6:43 pm

Ok, aku tak angkat itu kapal itu hari....so HoleMaster, I'm IN! ;)

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 6:44 pm

George, lu bawak bas kat MH Bus Services kan? Lu kenal tak Shamsulkamar Samsuddin and Mohd Arif Ibrahim? Both drebar like you.
Last edited by SeaDemon on Mon Sep 25, 2006 6:45 pm, edited 1 time in total.

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 7:07 pm

1. HoleMaster
2. Sheik
3. SeaSir
4. Jim
5. GeorgeHalim (bukan boygeorge ah?)


Hollowman? Lu tak datang?

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 7:55 pm

weihh guaa on ... lara cakap kat dewan felda murah .. parking pun senang ...
aku tak kisah mana2 pun boleh ..insyallah .. :P

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 8:56 pm

weihh guaa on ... lara cakap kat dewan felda murah .. parking pun senang ...
aku tak kisah mana2 pun boleh ..insyallah .. :P


Lu? Are you sure mana2 pun boleh? Kalau gua cakap bukak puasa di Perhentian Is. boleh tak? hari Sabtu. tak kerja. Kita go off on Friday night. After 4pm dive, just nice, buka puasa kat kampung nelayan.. ?

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 9:49 pm

30hb ni aku tak leh la. Aku bukak posa kat rumah Tun Hanif Omar. Dia nak belajar diving kot.


Ko ajak je bapak kau join ngan kitaorang...baru boleh belajo banyak pasal diving ;)

Re: Buka Posa/TT session

Mon Sep 25, 2006 10:05 pm

30hb ni aku tak leh la. Aku bukak posa kat rumah Tun Hanif Omar. Dia nak belajar diving kot.


Ko ajak je bapak kau join ngan kitaorang...baru boleh belajo banyak pasal diving ;)


pah tu belajar menembak.............. ...i k a n hehehe
Topic locked