MalaysianUnderwater.com (MUW) • View topic - apa kata..

apa kata..

apa kata..

Post Number:#1  Postby drunkendiver » Wed Sep 20, 2006 12:59 pm

memandangkan kita dah semakin ramai, apa kata kalau gambar kartun kat main page tu kita jadikan tshirt..tak mahal rasanya modal sehelai tshirt tuh...

taruk kat belakang(besar) then kat lengan baju kita taruk nickname or nama berserta dive flag...

apa kata?
drunkendiver
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#2  Postby katakpink » Wed Sep 20, 2006 1:09 pm

Setujuuuu!!!!!!!! Apa kata moderator2???
katakpink
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#3  Postby drunkendiver » Wed Sep 20, 2006 1:35 pm

aku boleh jadi ejen memandangkan ada orang yg boleh buat tshirt tuh kat opis aku nie...

tu pun selepas mendapat mandat dari moderator la...
drunkendiver
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#4  Postby admin » Wed Sep 20, 2006 1:44 pm

bagus idea tuh drunkendiver .... bagi aku takde hal, Aku ikut suara ramai ...  :D
admin
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#5  Postby drunkendiver » Wed Sep 20, 2006 1:48 pm

kalau nak iklankan kat TV group kita ni,mau makan belanja ribuan ringgit...tapi kalau buat tshirt...kita dah save banyak...lagi ramai diver...lagi meriah...
drunkendiver
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#6  Postby Jim » Wed Sep 20, 2006 2:03 pm

.....antar je quotation.....
Jim
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#7  Postby faceless_diver » Wed Sep 20, 2006 2:14 pm

aku nak warna putih..size L yea!!  ;)
faceless_diver
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#8  Postby vicheat_Joe » Wed Sep 20, 2006 7:03 pm

weiii jangan lupa teman


so kalau jadi- kat mana teman nak membayo-nyer, kat mana teman nak mengutipnya??

saiz apa yang paling besor ujud sebab perit teman nie jeee dah mencecah 42 inci.
vicheat_Joe
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#9  Postby vicheat_Joe » Wed Sep 20, 2006 7:04 pm

cup cup

teman tak tanya t shirt berkolar ke t shift kolar bulat???????????
vicheat_Joe
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#10  Postby pacai » Thu Sep 21, 2006 9:20 am

i want one...  ;D
pacai
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#11  Postby LaraCroft » Thu Sep 21, 2006 2:51 pm

Hey.. great idea drunkendiver..

I sokong. But as Jim says.. bagi lah quotenye dulu.. Pastu boleh la bincang yang seterusnye.

Yang lain2 tu jgn menggelupur dulu la... Nak order tu sat-sat lagi nor..
LaraCroft
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#12  Postby katakpink » Fri Sep 22, 2006 3:13 pm

Setuju...kalo bleh buat skali edisi 2 pc ker....G String ke....lagi ngam!
katakpink
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#13  Postby faceless_diver » Fri Sep 22, 2006 4:16 pm

Setuju...kalo bleh buat skali edisi 2 pc ker....G String ke....lagi ngam!


Caya la bro..jgn lupe lu kene order G string tu..

bile nak buat baju tuh..dah menggelupur dah nih, kuar buih putih ikut mulut dah ni..
faceless_diver
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#14  Postby katakpink » Fri Sep 22, 2006 4:22 pm

Buih putih takpe...jgn cokodok kunyit udah. So MODERATOR2 cepat2 la bertindak, ramai nak order niiiii!!!!!!!!!
katakpink
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#15  Postby katakpink » Fri Sep 22, 2006 4:24 pm

Hey.. great idea drunkendiver..

I sokong. But as Jim says.. bagi lah quotenye dulu.. Pastu boleh la bincang yang seterusnye.

Yang lain2 tu jgn menggelupur dulu la... Nak order tu sat-sat lagi nor..


Agak kalo mahal sgt la T-Shirt tu....buat jer Bandana...murah skit.
katakpink
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#16  Postby mephisto » Fri Sep 22, 2006 6:13 pm

aku ON....kalau design keseluruhan aku serah kan pada yates aje laa....anything goes.....aku beli aje..
mephisto
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#17  Postby LaraCroft » Sat Sep 23, 2006 12:09 pm

Hey.. great idea drunkendiver..

I sokong. But as Jim says.. bagi lah quotenye dulu.. Pastu boleh la bincang yang seterusnye.

Yang lain2 tu jgn menggelupur dulu la... Nak order tu sat-sat lagi nor..


Agak kalo mahal sgt la T-Shirt tu....buat jer Bandana...murah skit.


Ha'ah la katakpink,  bandana is a gud idea too. Buat dua2 lah.
Last edited by LaraCroft on Sat Sep 23, 2006 12:10 pm, edited 1 time in total.
LaraCroft
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#18  Postby george » Sat Sep 23, 2006 9:33 pm

HollowMan, there u go...the logo will be on most divers shirts soon..... ;) Err what happened to the other brilliant idea about the G strings meh....? :o Aku nak 3....T-shirt and Gs....bwahahaha
george
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#19  Postby anas » Sat Sep 23, 2006 10:04 pm

There's a little change to the logo. Wait ah..
anas
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#20  Postby drunkendiver » Sun Sep 24, 2006 4:18 pm

kalau Polo t shirt..harga dalam lingkungan RM40...
kalau Kolar bulat harga dalam lingkungan RM25...

segala design,warna serta hal hal yang berkaitan hendaklah dipersetujui dahulu sebelum membuat tempahan...seandainya tempahan telah dibuat tetapi tidak di ambil...ianya akan menempah maut dimasa hadapan..hehehehe

Para para moderator sila sahkan semua butiran lengkap sebelum boleh menyerang kedai printing....

apa kata..
drunkendiver
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#21  Postby faceless_diver » Sun Sep 24, 2006 9:38 pm

There's a little change to the logo. Wait ah..


tu dah siap new design..pe lagih! implement aa!  ;D
faceless_diver
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#22  Postby vicheat_Joe » Mon Sep 25, 2006 1:59 pm

so

macammana?

dah decide

t shirt itu kolar atau bulat
g string tu tak sio teman nak pakainyerrr
bandana itu orait gak nak tutup kepala teman yang dah macam pulau bergurun nie.
vicheat_Joe
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#23  Postby admin » Tue Sep 26, 2006 10:37 am

drunkendiver dude ... tak boleh kurang sket ke bro? ;D ;D
admin
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#24  Postby deepblu » Tue Sep 26, 2006 6:28 pm

wak pun interested wor...
deepblu
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#25  Postby katakpink » Tue Sep 26, 2006 8:38 pm

Rasa2 nyer harga tu bleh la consider...most important quality mesti mau cuunnn. Jgn la mcm Made in Siam!!!!
katakpink
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#26  Postby katakpink » Tue Sep 26, 2006 8:41 pm

Dah lama asyik diving half naked...kalo dpt T Shirt tuu..bleh gak buat diving!!!!! Itu pasal quality mesti mau bagus pasal nak guna 2 in 1. Buat melaram & diving.
katakpink
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#27  Postby deepblu » Wed Sep 27, 2006 1:34 am

Dah lama asyik diving half naked...kalo dpt T Shirt tuu..bleh gak buat diving!!!!! Itu pasal quality mesti mau bagus pasal nak guna 2 in 1. Buat melaram & diving.




kalu rash guard (long sleeve) siap ngan logo MUW amacam?
deepblu
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#28  Postby SeaDemon » Wed Sep 27, 2006 5:31 am

Okay jugak rashguard. Cuma masalahnya macam gloves pun ramai dah guna yang sama and selalu bertukar...and kalau ada Hollowman or Sheik, gerenti bertukar punya sebab diorang rajin menukar-nukar barang orang.
SeaDemon
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#29  Postby anas » Wed Sep 27, 2006 5:47 am

tertukar rashguard or gloves, "Aiman tak Kisah...."

Lu dgn Katakpink, tertukar seluar dalam.... that, i rest my case.. hi hi hi hi!
anas
 
Topic author

Re: apa kata..

Post Number:#30  Postby alex » Fri Sep 29, 2006 1:07 am

I am ok...nowadays I only buy and pakai t-shirt from forum...lama tak pergi shopping in komtar d.....flag change to Malaysia flag nice ah?
alex
 
Topic author

Next

Return to Accessories

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest